NAČINI PLAĆANJA

OnlineOtpad.com

Plaćanje je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: opštom uplatnicom/e-banking, m-banking, platnim karticama – VISA, Maestro, MasterCard ili Dina koje podržavaju plaćanje preko Interneta, kao i drugim načinima plaćanja dostupnim u trenutku plaćanja na internet Platformi OnlineOtpad.com

 

Plaćanje platnim karticama

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, OnlineOtpad.com je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

 

Kod povraćaja sredstava OnlineOtpad.com upućuje zahtev banci da izvrši povraćaj novčanih sredstava na račun korisnika kartice.

 

Registracija metoda plaćanja

Kada se podaci o kartici člana, na njegov zahtev ili odlukom OnlineOtpad.com TOKENIZUJU, (pohranjuju na sertifikovan način za kasnije korišćenje), ti podaci se čuvaju na AllSecure PCI DSS level 1 sertifikovanim serverima. Osetljivi kartični podaci se prenose na potpuno bezbedan i sertifikovan način. OnlineOtpad.com ni u jednom trenutku nema pristup podacima o broju kartice i drugim osetljivim podacima, već dobija referentni broj (token) koji može koristiti u skladu sa uslovima ugovorenim sa članom. Član ima mogućnost deregistracije prethodno registrovane kartice, kao i promene tokenizovane kartice.

 

 

 

Stranica je poslednji put ažurirana 22.04.2021. godine.

Polovni i novi

Rezervni automobilski delovi

Gume, Felne, Točkovi

I oprema za Vaš automobil

Oglasite se lako

Na brz i savremen način

Your Cart
0
X